Drukwerk automatisering
voor drukkerijen

MediaDoc is hét middel om de publicatie van diverse terugkerende documenten te vereenvoudigen. Door de flexibele opzet van het systeem kunnen sterk uiteenlopende producten van visitekaartjes tot posters of 16 pagina brochures worden voorzien van variabele gegevens zoals namen, omschrijvingen en prijzen.

Het systeem kan veelvoorkomende invoer fouten afhandelen of vertalen. Zo zullen telefoonnummers volledig volgens de gedefinieerde huisstijl worden geformatteerd en wordt hoofdlettergebruik automatisch afgedwongen.Verder zal het systeem lettergroottes indien gewenst aanpassen aan de beschikbare ruimte. Door de presentatie van een PDF aan de eindgebruiker ontstaat een natuurgetrouwe proef waarbij een goedkeurings cyslus kan worden gestart.

Uniek aan het systeem is dat er ook een mogelijkheid is om een reeds opgemaakt document naar een studio door te sturen voor correctie. Op die manier kunnen ook zeer complexe documenten worden voorbereid wat ten goede komt aan de totale opmaakkosten. Het beheer van de gebruikers, rechten en bedrijfsgegevens kan door een verantwoordelijke binnen het desbetreffende bedrijf zelf worden geregeld waardoor ook hier geen onnodige kosten aan beide zijden ontstaan.

Voordelen

MEER INFO?

Bel ons op +31 515 44 55 58 of maak een afspraak voor een bezoek bij u op locatie of bij ons op kantoor in Groningen. U krijgt dan een uitgebreide demo van het systeem.