Voordelen drukwerk automatisering

Eén bron voor alle publicaties

Alle informatie wordt eenmalig onderhouden in een database. Vanuit deze database worden de digitale en papieren publicaties gegenereerd en is uw informatie altijd up-to-date en consistent in alle uitingen.

Razendsnelle (automatische) opmaak van publicaties

De opmaak is geheel automatisch en daardoor vele male sneller dan wanneer dat handmatig zou gebeuren.

Onafhankelijkheid van derden

U hoeft voor het opmaken van uw catalogus of internetsite geen beroep meer te doen op een (dure) reclame- of opmaakstudio. U kunt het proces volledig "in huis" beheren.

Tijd- en kostenbesparing

Door de hoge graad van automatisering, minder onderhoud, correcties en de kortere (interne) communicatielijnen spaart u zowel intern als extern aanzienlijke tijd en kosten uit.

Eén lay-out voor alle talen

Er hoeft maar eenmalig een lay-out definitie te worden gemaakt die voor meerdere talen kan worden gebruikt. U hoeft bij het publiceren van een andere taal alleen de juiste taal in de database te selecteren en de gewenste lay-out te kiezen.

Selecties

In een database kunnen bepaalde gegevens geselecteerd worden waardoor alle mogelijke verschillende publicaties kunnen worden samengesteld. Hierdoor is het eenvoudig klantspecifieke informatie te publiceren, zowel voor het web als voor drukwerk.

Meer info?

Bel ons op +31 515 44 55 58 of maak een afspraak voor een bezoek bij u op locatie of bij ons op kantoor in Groningen. U krijgt dan een uitgebreide demo van het systeem.