Voorbeeld: 
visitekaartjes in database publishing

Deze pagina geeft een voorbeeld van het automatiseren van drukwerk met de software van Mediadoc.

Drukken van visitekaartjes

U bent verantwoordelijk voor personeelszaken en laat regelmatig visitekaartjes drukken bij uw drukker.

oude situatie:
U geeft de naam en contactgegevens door aan het reclamebureau, welke voor u een nieuw visitekaartje opzet. U ontvangt een digitaal bestand van uw reclamebureau om de gegevens te controleren. Na eventuele wijzigingen verzendt u het bestand naar de drukker en ontvangt u een aantal dagen later de visitekaartjes. U ontvangt vervolgens van zowel het reclamebureau als de drukker een rekening voor het aanmaken van het kaartje.

nieuwe situatie:
U maakt zelf een nieuw visitekaartje aan met de software van Mediadoc. U logt in op het systeem en vindt uw eigen visitekaartje welke Mediadoc voor u online heeft geplaatst. U vult de gegevens van de medewerker in en met 1 druk op de knop genereert het systeem direct een drukklaar bestand. U controleert de gegevens en verstuurt deze automatisch naar uw drukker, of een geselecteerde drukker van Mediadoc. Enkele dagen later heeft u al de visitekaartjes in huis.

Uw voordeel: tijdsbesparing en geen rekening van het reclamebureau.

MEER INFO?

Bel ons op +31 515 44 55 58 of maak een afspraak voor een bezoek bij u op locatie of bij ons op kantoor in Groningen. U krijgt dan een uitgebreide demo van het systeem.