Online softwarepakket

Mediadoc is een online softwarepakket voor het genereren van uw drukwerk bestanden. Overal beschikbaar met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Met de Mediadoc software heeft u controle over uw eigen drukwerk. Elke tekstwijziging kunt u zelf doorvoeren, zonder tussenkomst van een extern bureau. Dus lekker snel en makkelijk. 

Toegang tot de software 

U krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen op een beveiligd gedeelte van het systeem. Vanaf deze plek heeft u alle knoppen in handen om uw drukwerk samen te stellen.

Overzicht met uitingen 

Bekijk het overzicht van al uw geautomatiseerde uitingen. Elke uiting, zoals een visitekaartje, brochure, leaflet of menukaart staat klaar om ingevuld te worden met uw teksten en fotomateriaal.

Media 

Het systeem ondersteunt vele media soorten zoals foto's, afbeeldingen en tekeningen. Foto's worden automatisch verwerkt en verkleind naar het juiste formaat. 

Producten 

Bij het samenstellen van uw uitingen plaatst u gemakkelijk producten in uw document, of rechtstreeks uit uw (reeds bestaande) productendatabase.

Meertalig 

Het systeem ondersteunt meertalige teksten of producten. Genereer net zo makkelijk een Russisch, Engelse of Nederlandse uiting. 

Updates 

Het voordeel van het online pakket is dat het regematig geupdate wordt met nieuwe mogelijkheden. Op deze manier houdt u altijd een up-to-date systeem.

MEER INFO?

Bel ons op +31 515 44 55 58 of maak een afspraak voor een bezoek bij u op locatie of bij ons op kantoor in Groningen. U krijgt dan een uitgebreide demo van het systeem.