Advertentie automatisering
voor de werving en selectiebureau's

MediaDoc heeft (helaas) maar weinig invloed op de tarieven die de uitgevers rekenen voor de plaatsing van uw advertenties. Maar de kosten voor de opmaak en de daarvoor benodigde tijd kunnen sterk gereduceerd worden. Door het in templates vastleggen van vaststaande advertentiestramienen en het geautomatiseerd opmaken van uw uitingen, wordt de productietijd met minimaal 70% terug gebracht. En dat scheelt geld!

MediaDoc daagt u uit!
U kunt een maand lang gratis ons systeem proberen. Stuur ons een voorbeeld van uw meest voorkomende advertentie(s). Wij gaan dit vervolgens toepassen in onze advertentiemodule, welke via een internetontsluiting voor u toegankelijk is. Altijd en overal, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Blijft u na de proefperiode het systeem gebruiken, dan betaalt u een maandelijkse fee. Maar...indien MediaDoc ook uw plaatsingsbureau wordt (uiteraard met inachtneming van alle lopende afspraken bij de diverse uitgevers), dan blijft het systeem voor u gratis. Sterker nog: doordat de kosten voor de opmaak tot een minimum gereduceerd worden, kunnen wij u, afhankelijk van de hoeveelheid advertenties en de media waarin geplaatst wordt, een aantrekkelijke extra korting bieden op uw plaatsingen.

Voordelen

MEER INFO?

Bel ons op +31 515 44 55 58 of maak een afspraak voor een bezoek bij u op locatie of bij ons op kantoor in Groningen. U krijgt dan een uitgebreide demo van het systeem.